Graag zien begint bij jezelf!
 
    Ik ben Beate Hofkens.

De meeste mensen beschrijven mij als een spontaan, gepassioneerd, energiek en empathisch persoon.

Ik ben als eerste leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie indoor/fitness. Ik geef sinds 2011 reeds diverse groepslessen en fitnessbegeleidingen. Vanuit de behoeften van de deelnemers, merkte ik al snel dat medische fitness en één-op-één trainingen mij erg aanspraken en daarnaast meer en meer vraag komt vanuit de maatschappij. Door middel van diverse opleidingen en ervaring ben ik niet alleen groepslesinstructrice, maar ook personal, functional en mobility trainer. Iedereen kan bij mij terecht met zijn specifieke vraag.

   
  Na verloop van tijd richtte ik mij ook op specifieke benaderingen van bewegen en trainen. Zo werd ik kort na mijn L.O.-opleiding medisch fitnessinstructrice en functional trainer waarbij mensen met of zonder klachten beroep op kunnen doen. Na enige verdieping ben ik revalidatiecoach en probeer ik disfuncties uit jouw lichaam te halen vanuit de spierhouding en je bewegingspatroon. Ik analyseer jouw houding en jouw bewegingsapparaat vanuit zijn geheel en zoek naar de oorzaak van een klacht.

Sedert 2016 werd ik zelfstandige Bewegings en Personal Coach. En startte ik met voedingsbegeleiding onder leiding van een team van Nederlandse diëtisten onder de naam van BodySupport. Hiervoor volgde ik een tal van cursussen en bijscholingen.

Naast Bewegingscoach en Personal Trainer, ben ik actief als freelancer in bedrijven om de werknemers te laten bewegen en bewust te maken van gezondheid, maar daarnaast ook het team individueel te begeleiden in stress- en mental coaching.

Ik startte zowel met de vereniging B-Fit in Malle als met Bootcamp Rijkevorsel.
In het voorjaar van 2017 startte ik als bewegingscoach voor ‘Bewegen op Verwijzing’. Met de samenwerking van de lokale huisartsen, de Vlaamse Overheid, Gezond Leven en LOGO Kempen, willen we samen de bevolking meer aan het bewegen krijgen! Indien je via de huisarts een verwijsbrief krijgt, krijg je een tegemoetkoming van de overheid.

Nog interessant te weten:

Ik startte in 2017 met een opleiding (sport)massage en taping.

Ook behaalde ik mijn certificaat voor Mobility Trainer Niveau 1 en 2 in Nederland.

In 2018 volbracht ik 3 verschillende opleidingen voor Burn-out Coach en Stress coach. En werd ik docent voor de Vlaamse Trainersschool om trainers op te leiden voor krachttraining voor ouderen en blessurepreventie.

Kortweg:
- Personal Trainer
- Bewegingscoach
- Revalidatie coach en medische fitnessinstructeur
- Functional trainer
- Voedingsbegeleider en coach
- Groepslesinstructeur
- Mental coach, Burn-out coach en stresscoach
- Business trainer en business coach
- (Sport)Masseur en taping
- Mobility Trainer
 
     
     
     
     
     
     
   
     
  Pictures by Conny Veenhuis & Erwin Goossens