Home | Beweging | Voeding | Coaching | Massage & TapingWie ben ik?

Graag zien begint bij jezelf!
 
    Ik ben Beate Hofkens.

De meeste mensen beschrijven mij als een spontaan, gepassioneerd, energiek en empathisch persoon.

Ik ben afgestudeerd in de richting leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie indoor/fitness. Ik geef sinds 2012 diverse groepslessen en fitnessbegeleidingen.

Vanuit de behoeften van de deelnemers, merkte ik al snel dat medische fitness en één-op-één trainingen mij erg aanspraken en harder nodig zijn dan ik dacht. Door middel van diverse scholingen en ervaring ben ik niet alleen groepslesinstructrice, maar ook een medisch fitnessinstructrice waarbij mensen met klachten na of tijdens hun kine-behandelingen beroep op doen.
   
  In 2016 studeerde ik af voor mijn 2e bachelorsdiploma waarbij management, motivatie gesprekken, agogische vaardigheden en coaching van verschillende doelgroepen het grootste tijdsbestek was.

Later in dat jaar werd ik zelfstandige Bewegingscoach en Personal Trainer.

In het voorjaar van 2017 startte ik als bewegingscoach voor Hoogstraten & Rijkevorsel. Met de samenwerking van de lokale huisartsen en de Vlaamse overheid, willen we de bevolking meer aan het bewegen krijgen!
Hiervoor genoot ik een opleiding vanuit de overheid enkel voor specifieke, geselecteerde coaches.

Eind 2017 startte ik met een opleiding massage en taping. Deze is nog niet afgerond. Ik zoek hiervoor mensen die aan een kleine prijs zowel try-out persoon als patiënt willen zijn.

Mijn specialiteiten zijn:

     - Algemene figuurtraining
     - Small group training
     - Medische fitness
     - Blessurepreventie en (post)revalidatie
     - Functioneel trainen
     - Core & Stability
 
     
     
     
     
     
     
   
     
  Pictures by Conny Veenhuis & Erwin Goossens