Voeding  
     
  Ga direct naar:  
     
   Afvallen  |  Fitness  |  Stabiliseren  
     
  De juiste voeding is naast beweging, een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Het levert energie en beschermt je lichaam en het herstel ervan. Het is belangrijk om de juiste combinatie van eiwitten, koolhydraten en vetten te vinden. Ook als je wil afvallen! Wil jij die juiste combinatie vinden voor jouw lichaam?

Heb je vragen rondom de werking van lichaam, geest, sport en voeding? Wij helpen je natuurlijk graag om een voedingsschema voor je op te stellen dat aansluit bij jouw behoefte en energieverbruik.

Samen met Beate leer je op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat aan de hand van lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon. Met jouw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een voedingsschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s en een boodschappenlijstje, waarop staat wat je de komende week nodig hebt. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, namelijk 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Je bent in de mogelijkheid een applicatie te gebruiken om jezelf op te volgen, boodschappen en menu’s te bekijken en voedingsmiddelen zelf aan te passen etc.

Je kan kiezen voor voedingsbegeleiding waarbij we afvallen, stabiliseren of een fitnessprogramma.
 
     
     
     
  Afvallen:  
 
Gezond eten en niet diëten.

Body Support Slimmer Afvallen zorgt ervoor dat je gewicht verliest en geen honger lijdt. We gebruiken geen voedingsvervangers (shakes, repen,..), zoals in crashdiëten. Je gaat dus net meer energie krijgen. Indien je kiest om af te vallen en je niet beperkt bent om de voorwaarden van het voedingsschema te volgen, kan je 0,5 tot 1kg per week afvallen op een gezonde en verantwoorde manier.
Body Support zorgt voor een optimale stofwisseling. Hierbij leer je wat en wanneer je moet eten. Als je dit eenmaal onder de knie hebt, hoef je nooit meer te diëten. Je valt af en je voelt je gezonder dan ooit te voren.

 
     
     
  Fitness:  
 
Training + juiste voeding = resultaat!

Body Support Slimmer in Vorm is een programma om nog meer uit jouw voeding en fitness te halen. Het is een module dat gericht is om met de beste eetschema’s maximaal resultaat te halen uit jouw training. Aan de hand van natuurlijke voeding die in alle winkels verkrijgbaar is, aangevuld met extra proteïne voor een hogere stofwisseling en beter herstel van het lichaam.
 
     
     
     
  Stabiliseren:  
 
Je lichaam natuurlijk in balans, de basis voor een blijvend resultaat en een mooi lichaam!

Slimmer in Balans van Body Support is ideaal als je tevreden bent met je gewicht of na het afvallen. Het helpt en leert je om gezond te blijven eten en te blijven bewegen met de juiste motivatie. Een uitgestippeld eetpatroon met meer energie en een beter gevoel.
 
     
     
     
     
     
   
     
  Pictures by Conny Veenhuis & Erwin Goossens